Måndag men känns som tisdag

Bara för det var min första arbetsdag igår så har det känts som tisdag idag. Som det ser ut nu i mitt schema jobbar jag inte på över en vecka så vet inte vad jag ska hitta på riktigt.
 
Idag tog jag sovmorgon för jag visste att jag skulle ha träningsvärk och japp det hade jag. Körde ju bodypump igår och det gick väldigt bra men jag är ju öm. Däremot kände jag mer i vissa muskler som jag inte brukar annars så det är bara att lägga på mer vikter sen! 
 
Jag slutar snart och då blir det hem till sängen. Vill läsa ut boken för det är bara typ 40 sidor kvar men vet inte om jag lämnar det till i mon. Ska försöka boka tvättid i veckan också, hade varit skönt att bli av med all tvätt plus att jag verkligen borde göra en riktig grovstädning en dag med. Skurar ju sällan golvet så det är nog dags nu skulle jag tro. Vi få se vad som händer. Alltid lätt att vara positiv och säga att man ska göra en massa men sen blir det inget ändå. 
 
Så äcklig sak med men som ändå är satisfyin (kan inte stavningen på det ordet)! Många gillar ju att titta på klipp där dom klämmer finnar och sånt, dom tycker nog om detta. Mitt öga varar ju en del ännu, eller något kletigt gegg kommer ut fortfarande och det är inte vanligt ögonklet för det är gult och klibbigt typ. Så innan stod jag och rensade ögat lite på det och fick för mej att dra ner nedre ögonlocket och såg då hur det låg en lång remsa med klet där nere. Asså jag fick bort så mycket och det är så äckligt men samtidigt så satisfying att se den "strängen" när man drar bort det. Hur många har slutat läsa nu egentligen haha? 
Däremot undrar jag vart det kommer ifrån för så mycket kan det ju inte vara längre? Det är ju 2 veckor sen nu liksom. Blir lite jobbigt när jag tittar på något och det blir suddigt och man vet/känner att det är klet som åker runt i ögat, inte alltid lätt att ta bort.
 
Nu spårade detta inlägg alltså haha. Men jag har haft så mycket att göra idag så ville bara skriva av mej lite. Hörs troligen med en recension i morgn!
 
Jag måste ta med mej Ellen till Karlshamn snart igen för sushi dejt