Årets första dopp

Igår skrev Linda och frågade om någon var sugen på att hänga med och bada med henne och barnen. Och eftersom jag var ledig så hängde jag på! Hade gått runt sjön med Maya så var hur varm som helst så ett dopp i svalt vatten kändes extremt lockande. Så jag åkte dit och vi badade och solade lite innan jag åkte hem igen för att testa elgrillen. Jag trodde på riktigt att det inte skulle ryka så mycket när det var elgrill men det rök som satan. Stackars Lucas höll på att avlida i värmen haha.
Men gott blev det! 
Jag gjorde lite sallad till också för det måste man ha! 
 
Sen efter maten så var vi rätt trötta så Lucas diskade och jag la mej lite på balkongen och sen bäddade vi faktistk ner oss i sängen och kollade lite Youtube innan vi somnade. dock var det ingen bra natt för det var väldigt varmt i rummet så vi behövde ha fläkten på. det resulterade i grova hostanfall hos Lucas som till sist flyttade in i soffan och hade balkongdörren helt öppen. Vet inte om han lyckade sova något där men vid 4 hade han tydligen kommit in i sängen igen. Han blir så fruktansvärt varm när han sover också så det är sjukt så jag förstår ju att han har det jobbigt. Plus astma så fläkten ställer till det. 
 
Idag har det varit hemskt också men jag har faktiskt hållt mej inne för när man inte kan bada så är det för jobbigt att känna sej så varm hela tiden. Lyckades även paja min vattenflaska så nu får jag ta till en gammal som rymmer typ 2 liter, smidigt. Nu ska tydligen vädret vända och bli trist igen så lite synd man stängde in sej men jag ångrar inget!