mysdag

Igår var jag ledig och jag hade Ozzy hemma. Han väckte mej vid 6.45, woho... Så det var bara att gå ut med honom och sen gick vi in och åt frukost innan vid tog en nap i soffan båda tvåt. Skönt att han bara vill kissa och sen sova och inte underhållas! Mamma bjöd in på sill-lunch också så jag drack lite PWO och fixade lite hemma innan vi gick ner. Jag fick även ta en macka till för vi åt frukost så tidigt. Gick och lämnade Ozzy hos mamma och gick och tränade en timme. Blev ben/rumpa och det känns idag. Testade ett par övningar jag inte gjort på länge och dom tar på ett helt annat sätt eftersom kroppen inte är van längre. Efter det åt vi lunch och hängde där till 15 ungefär.
 
Gick hem och duschade. Sen blev det en macka med tonfisk, rödlök, majs och majonnäs på igen. Helt otroligt enkelt och gott - tips! Sen kom Lucas och drog igång med trappen igen tillsammans med hans pappa men även denna gång började det regna så vet inte hur långt han kom. Jag passade på att plocka med en massa som skulle ner i källaren och dammsög och skurade hela huset. Blev lite chipsmys i soffan framför Masked Singer innan läggdags. 
 
Väldigt mysig dag och stressfritt också. Älskar att inte ha tider att passa. Vi gjorde saker i vårt tempo och Ozzy var glad att vara ute och gå. Funderade på en långrunda igen med honom men vädret kändes väldigt opålitligt efter 17-18 så jag hade verkligen ingen lust med det. 
 
Idag är det jobb och jag slutar snart! Vi ska på brunch för att fira en nybliven 30-åring! Mysigt! Men synd att jag inte hinner fixa mej så mycket. Packade med mascara och färg till ögonbrynen bara men så få det vara ibland.