gnölfis

Ozzy är inne i någon fas där han såååå mammig. Det är bara jag son gäller. Om jag varit och tränat blir han överlycklig när jag kommer hem igen som om jag varit borta i evigheter. Lucas sa att han bara gick och gnällde när dom va ute och gick innan, tror han gjorde det igår med. Vet inte vad det är med honom. Funderar på om det är för han tror jag ska vara borta länge igen (resan) och när jag då kommer hem efter ett par timmar så blir han mega glad. Jobbigt när han är så bara.

Idag ha jag varit på gymmet och jag köpte även ett nytt serum för det är nog slut om ett par dagar. Helt sjukt pris dock, 698kr för 30ml. Jag frågade när jag köpte det senast och det va 1 juni så 2 per år går jag igenom och då kändes det inte lika illa, men det är en sjuk summa oavsett. Passade på att gå in och köpa på väg till gymmet, är på samma gata typ. 

Min mage har varit bråkig sen igår kväll efter vi åt. Vi va hungriga men ingen orkade laga något qå det blev Karins familjelasagne och efter det kände jag hur allt körde igång. Och det hängde med idag också så jag vågade inte va för långt från en toa. Just nu ligger jag i soffan och titta på youtube, ska snart göra en kopp te och starta Harry Potter istället