helg!

Då var det fredag igen och jag håller på att vänja mig vid att vara ledig på helgerna och inte tänka att jag ska jobba nästa. Jag trodde det var en oplanerad helg men såg i min kalender att vi hade flyttat en tjejkväll till idag så helt ledig var jag inte. Det är med några av mina gamla kollegor. Vi hade tjejkväll varje månad iprincip hos varandra och det har varit jättemysigt och jag hoppas att det är det även om jag inte jobbar med dom längre. Dom är ändå mina vänner så hoppas det fortsätter så här! 
 
Annars är helgen oplanerad och det är skönt. Dock har vi en del som måste göras hemma så vi kommer inte vara rastlösa. Det är lite smågrejer mest som liksom aldrig blivit klart. 
Jag vill exempelvis sätta upp resten av mina hyllor till skorna i garderoberna, sätta upp resterande rullgardiner på övervåningen, plocka undan verktyg och bråte som ligger i trädgården, klippa klart äppelträdet, sätta upp gardinstång i vardagsrummet, få upp tavlor och tavellister. Ett hus blir aldrig klart säger dom men mycket har legat på golvet som egentligen tar 5-10 min att få upp. Men jag antar att vi har tagit tag i det som vi vet tar lång tid så det är klart och sen kan man fixa med småsakerna senare. 
 
Hade även varit trevligt att få in ett träningspass men vi få helt enkelt se vad det blir. Vi har köpt gnistgaller (tror jag det heter) så det hade varit mysigt att tända en brasa en kväll. Vi ska riva en björk i trädgården en dag också så nästa år kommer vi ha mycket ved att elda med!