Hur mysigt?

Har suttit och tittat på Youtube och solen lyser så här fint
Har varit så två kvällar i rad i alla fall, så fint ju. Tess är lycklig och ligger ute i deras ställning och solar massor. Kom ut och klappade henne och hon var helt varm i pälsen, så gosig. Men sen blir hon ensam och vill ha kärlek och kommer in och klättrar upp i knät
Hon är så otroligt kelen och närgången. Och vääldigt pratig. Men det är dom båda. Timmy är så mysig när han sover för han kan kuttra till lite när han byter position men han sover liksom fortfarande. Dom ljuden är så gulliga. Man hör direkt skillnad när dom kommer in till sängen på kvällarna för dom har sina olika ljud och dom låter nästan alltid innan dom hoppar upp. 
 
Jag har förresten hängt en morgonrock över huvudgaveln så dom inte kloar där, verkar funka än så länge men dom hittar väl en lösning på det också. Tess projekt (igen) är att öppna kartongen jag har med tamponger i och pilla ut dom. När jag kom hem häromdagen hittade jag både trosskydd och tamponger i hallen. Idag såg jag ytterligare en jag hade missat tydligen. Har ett gäng under duschen också som jag inte får ut, kul... Så nu har jag gömt dom vilket är segt men vad ska man göra. 
 
Jag har även påbörjat Harry Potter 2 nu och det går så sjukt snabbt att läsa?! Det är stor text och om ett kapitel slutar på vänster sida så är det 2 sidor som är tomma för ett nytt kapitel börjar alltid på höger sida och då inte sidan i samma uppslag. Så man missar väl en del bara genom det. Men jag tycker det är så kul att läsa dom nu när det gått några år och man bara kommer ihåg filmerna utantill för boken skiljer sig så mycket. Däremot är det hittils rätt mycket som är samma ändå så det är kul för medan jag läser så ser jag filmen framför mig. 
 
Nu försvann jag iväg i texten igen. Har en tendens att skriva mycket. Min fråga i skolan var aldrig hur mycket måste man MINST skriva på en uppsats utan vad var MAX antal sidor. Kul att skriva av sig ju! 
 
Vi hörs i mon och då kommer det upp ett litet inlägg om mitt London-sug bland annat!