afternoon tea

Idag ha varit en ganska bra dag. Haft ont i huvudet hela veckan och jag tror det beror på min käke. Jag säger visdomstand hela tiden men det är min käkmuskel som mår skit. Jag tror också att det beror på den som jag aldrig blir av med min nästäppa. Barn som får tänder är ofta förkylda och sjuka och det är väl typ samma sak här nu 

Men idag var det faktiskt bra och jag sov bra så jag va nöjd. Vid 15 var vi på afternoon tea för vi fick det av mamma när vi fyllde år. Väldigt mysigt litet ställe var vi på och gott va det men så mycket. Jag tryckte i mej för jag gillar inte att lämna och jag mådde bra när vi åkte därifrån. Dock gick det någon timme, jag tog en nap och sen dess ha jag mått skit dåligt. Har mått illa, känns som det är tjockt i halsen och svullen mage. Det tog alltså ett tag innan all mat kom i kapp. Det va mycket grädde och liknande så kan va det jag reagerade på. Så sjukt jobbigt bara att man inte kan få ha en hel dag som är bra. Jag är hungrig nu också men mår illa så kan inte äta alls. Det är inte likt mej att inte äta på 8 timmar heller men det går inte. Jag ha tagit tablett och ska snart lägga mej och hoppas det går över till i mon

Vi ska äta påskmat hos mamma i morgon och jag vill må bra till dess. Ska nog tänka på vad jag äter så det inte blir för fet mat. Mamma är själv känslig mot det så det är nog ingen fara. Kanske få grunda med en illamående tablett i hopp om att den ska hjälpa förebyggande. 

Pratade med Lucas precis också så kanske blir en tur till stan innan också. På grund av det som hände med kissen Tilly i veckan har jag glömt handla hundmat så vi ska göra det. Vi har så det räcker till tisdag tror jag men vill inte chansa. Funderar också på att kolla ett par skor på Din sko, de har vita med glitter och det gillar jag. Har aldrig ägt ett par vita skor heller så vill ha det i vår! Vet inte om jag kanske ska tvätta håret också. Färgade det igår så ha ju färg i pannan ännu men vet inte om jag ska vänta till måndag innan vi åker till Lucas mamma. Kanske bara tvätta kroppen i mon och kör uppsatt hår. Vi få se! Men det ska bli mysigt, min mormor och morbror kommer också till mamma och jag har inte träffat dom på ett tag nu. 

Måste fixa bank id och grejer I mon med! Jag köpte ny mobil i veckan och måste in på datorn för att aktivera bank id så jag kan använda swish och betala räkningar. 

Nu blir det nog sängen. Minns inte ens senast jag va vaken så här länge.