På jobbet #2

Jobbar ännu, ett tag till. Har suttit med samma upgift i ca 1.5 timme just nu. Visste verkligen inte hur jag skulle göra och det finns ingen man kan ringa vid den här tiden så då tar det lång tid och en del fel innan man löser det! Min nya kompis är fortfarande kvar här, vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt, då är man inte helt ensam i alla fall. :)
 
Börjar bli väldigt trött nu också. Tack och lov för TV! Vet inte hur det hade gått annars. Finns visserligen inget bra att titta på men det är något i alla fall. Ska fixa klart med allt som ska göras och sen ska jag nog starta en film tror jag. Har tagit med mej Albert och Hertbert som jag kan ha igång se på ibland, men det blir senare! Eller i mon natt.
 
Kommer nog inte måla naglarna inatt heller, blir i mon/senare. Jag hoppas min nya kompis sitter här ett bra tag till. Även om man inte pratar hela tiden så är det skönt med sällskap, att veta att det är någon vaken om det skulle vara något. Bara 4 timmar kvar! Och ca 3 till jag kan hämta lite frukost!