I did some shopping

Förra veckan fick jag bara ett ryck att jag ville beställa en primer som jag tittat på i ett par år nu typ. Jag tittar ju på Nikkia Joy och hennes favorit är Hourglass Mineral Veil och eftersom vi verkar ha samma hudtyp så passade jag på att beställa den nu. Jag köpte den och ett settingspray från Urban Decay och det kostade mej nästan 1000:-
Jag har inte testat det ännu men hoppas det är bra! Eller jo, setting sprayet har jag haft och tycker väldigt mycket om det men primern har jag ingen aning om. 
Jag tyckte paketet kändes tjockt när jag öppnade med och såg att dom skickade med en massa prover.
Jag är mest taggad på att prova det lilla läppstiftet. Alltså hur söt är det inte?! Även mascaran Damn Girl är jag nyfiken på. Älskar prover för då vet man ju om man vill köpa den stora produkten eller inte. Sephora har ju typ bara dyra produkter tycker jag, räcker att köpa 2-3 saker och det kostar 1000:- Men dom är bra så jag tycker ju att det är värt det. 
 
Sen köpte jag även ett puder från Lumene på Cocopanda också. Jag tror det är den jag haft innan men då köpte jag den på Maxi och dom säljer ju tydligen inte deras smink längre så är inte helt säker. Men det kostade mej bara 140:- så något billigare. 
 
På fredag blir det lite party (töntigt ord ändå) så då tänkte jag prova lite av ovanstående saker!