Min dag!

Dagen har inte varit så jättebra faktiskt. Började dagen med hotell lektion ochdet gick faktiskt rätt bra om jag ska va ärlig. De var några killar som kom och pratade om en resa dom gjorde. Det var en reseledare kurs som dom gjorde på 5 veckor. Lät så himla kul faktiskt så är sugen på det, men det kostar 30 000 sa dom...

Få se hur det blir med det senare^^ Sen efter lunchen gick jag till körskolan och gjorde två teori test, blev 63 och 62, så Maj-Britt som sitter på kontoret var så snäll och ändrade så att den med 62 poäng blev godkänd:) Måste ha 63 annars på deras tester så det var snällt av henne! Körningen gick mindre bra däremot och det känns inte lika bra. 

Engelskan gick skit dåligt med. Eftersom jag missade första halvan fick jag skriva allt dom körde muntligt så hann inte göra klart den på långa vägar. Tur att Annelie satt och underhöll mej! Fick även se nationella... Så jäkla dåligt så det finns inte.. Nästa vecka är det betygsnack med.

Efter skolan hade jag en körlektion till, gick åt helvete rent ut sagt. Hade det varit en uppkörning hade jag kuggat direkt... Sen gjorde vi lite teori efter igen och då fick jag bara 57.

Men, nu har jag hunnit med två av uppgifterna som jag låg lite efter med. Teori gjorde jag nyss med och fick 60 denna gången. Engelskan har jag kvar ännu, men de tär endast det och det känns bra! Nu kan jag sitta med den i mon eller i helgen. Det enda jag gjort idag är att plugga på något sätt.

Jag vet att jag sagt att ryggen dödar mej, men nu tar det priset alltså! Måste lägga mej på spikmattan nu tror jag annars kommer inte jag till skolan i mon!