julklappar 2022

Jag skrev ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag fick i julklapp i år och det kommer här! Har inte fotat godiset som jag fick
 
Av mamma, pappa och Linda fick jag detta
1. Duk vikter (eller vad det heter) för att hålla duschdraperiet stilla. Kör just nu med glipa men risk att det blir blött
2. En Goebel ängel 
3. Harry Potter och Hermione figurer (ska raka vägen till hyllan med mina HP saker!)
 
Senaste Harry Potter boken i nyutgåva med helt fantastiskt fina illustrationer i.
Jag önskade mig bara böcker i år och skickade en lista på de jag inte hade. Har gjort en checklista så jag vet vilka jag behöver och inte köper dubbelt! 
Av Lucas fick jag denna spegel. Bilden är upp och ner men den ser lika dan ut på båda håll så orkade inte vända den. Äntligen bra sminkljus vid mitt sminkbord! 
En lika dan gosig tröja som jag lever i från Maxi. 
En dator stol! Jag hade bara nämnt att jag skulle köpa en ny sen för jag satt i en skit dålig från IKEA som är vid mitt sminkbord och då fixade han en! Sitter hemma och jobbar en hel del ändå så en bra stol är viktigt och denna var kanon! 
 
Jag fotade inte godiset som sagt och jag fick även en kalender från barnen i vanlig ordning och den kommer jag såklart inte heller fota. Av Lucas fick jag även en mini projektor, vi fick den ihop typ eftersom båda kommer använda den. Vi har inte testat den ännu för vi har ingen bra vid vägg men om den är bra kommer den kommer med på alla resor! 
Av Lucas pappa fick jag även ett par söta strumpor + presentkort på Akademibokhandeln så nu ska här köpas böcker! Dom brukar ha 4 för 3 på pocket så det blir kanon.
 
Vi har inte bytt presenter med Lucas mamma + bror ännu så vet inte vad vi får men misstänker brandstege och brandsläckare för det var det enda vi önskade oss. 
 
Jag är mycket nöjd med mina presenter! Linda frågade också om det var okej att jag fick en bok av henne som var begagnad (kom med en bokhylla hon köpte) och jag sa självklart! Jag har tänkt ta en dag att åka till Erikshjälpen efter jobbet typ och kolla om dom har böcker jag behöver. För mig måste dom inte vara splitter nya. En bok jag har hemma har jag tagit från hotellet när jag jobbade för den som hade glömt boken inte ville ha tillbaka den. Man läser en gång och sen står den där (förutom HP böckerna då) så om någon ska rensa sin bokhylla en gång, tänk på mig innan ni slänger dom!