seg

Jag hade större förhoppning på denna dag än igår men det ha varit lika segt och jag vet inte varför. Jag sover bra så det är inte det. Det är säkert bara en dipp denna veckan, hoppas jag, för jag sitter fortfarande med samma arbetsuppgifter som förra veckan och det känns inte som jag kommit någonstans fast jag gör det. Det är för lite som händer bara tycket jag. Men idag ha det varit mycket möte och mycket sitta med samma sak länge och leta info. Men snart är den tidskrävande biten klar och då har vi det lätta kvar typ och då känns det skönt igen. 

Jaja, typ ingen som vet vad jag gör ändå så det kanske va massa onödig text. Men efter jobbet åkte jag till gymmet. Körde 2 övningar och sen gick jag på bandet i 20min och lyssnade på bok. Jag ha hämtar ut nya hörlurar jag beställde också och det ska bli kul att se vad jag tycker om dom. Det är vanliga on-ear lurar från JBL och det är samma märke som min högtalare är bland annat och den gillar jag. När jag tränar jag har små som man stoppar in i örat och dom sitter så bra, perfekt om man springer eller liknande också för dom kan verkligen inte åka ur. Dessa jag köpte nu sitter rätt tajt på huvudet så det gillar jag för alla är alltid för stora för mej. Ska ha när jag lyssna på musik och podd och sånt på jobbet för att lyssna i mobilen och slippa sladdar. Kommer såklart använda dom mer men köpte dom framförallt för jobbet 
Jaybird Vista 2 heter dessa 

De jag köpte nu heter JBL T570 tydligen bara?

Jag är rätt trött och seg nu. Sitter uppe i soffan under täcket och tittar på Youtube. Hoppas på att inte vara lika trött som förra året för så va det hemskt mellan typ november-februari och då har jag aldrig varit påverkad av mörkret innan så det va inte kul. 


I mon blir det ingen träning. Hade tänkt försöka sy upp några gardiner och pyssla lite hemma. Lucas pappa kommer och ska hjälpa honom i garaget så jag får försöka fixa någon kvällsmat till oss. Men eftersom jag inte ska träna så är det inte samma stress med att komma iväg från jobbet så det är skönt. Kanske jobba lite längre och sen gå hem tidigare på fredag eller något. Just det! Från och med i morgon är jag fastanställd! 
Jag ska dricka bubbel (om jag kommer ihåg att kyla den) och fira, vi få se om Lucas dricker med mej. Beror väl på hur länge de håller på u garaget