tidig kväll

Jag körde ett ju ett pass på gymmet idag och hela det passet är med band som sitter antingen runt låren, vaden eller fötterna och det fanns antingen lätta eller tunga band att välja idag. Mellan banden används mest och de flesta va sönder så fanns inga kvar när jag kom. Jag ju säga att mina skinkor kommer ha det jobbigt i mon..

Efter gymmet så åkte jag till Maxi för vi behövde mjölk och lite annat. Att jag åkte just dit istället för att gå till Coop är för jag sett att Maxi haft julkalender från Kinder och det är den bästa choklad jag vet. Idag va dom slut.. Jag blev så besviken haha. Och sen va jag hungrig också så köpte ju tydligen med massa ost och salami hem som vi ska äta en dag. Vi va hos Lucas kompis i lördags och dom hade en brieost med chili och paprika kex och Lucas åt massor. Han äter aldrig såna saker annars. Så jjag passade att köpa med det hem idag också plus lite fler sorter och smaker. Så taggad!!! Bli väl mys en kväll med det hoppas jag!!

Just nu sitter jag i soffan och håller på att somna. Var ute med ozzy precis för en kiss runda för han har sovit ett tag nu. Så han är ju pigg nu och håller på att jaga katt i hela lägenheten, kan bli en tuff natt för oss. I mon står enbart jobb på schemat så det känns skönt också.