Sista dagen

I mon åker vi! Jag är så nervös och taggad på samma gång så min mage börjat bråka. Är ju livrädd för att flyga så kommer inte va lugn förrän vi är hemma igen.. 

Men i alla fall. Idag vaknade jag lite över 7 för en viss pälsboll tyckte qtt det va tillräckligt med sömn då. Så vi gick ut och jag halvsov lite i soffan efter det. Vid lite över 9 åkte jag till jobbet för att äta frukost och sedan gå igenom miljö arbetet med min chef. Sen tog jag mej faktiskt till gymmet, velade länge för hade noll lust. Men blev ca 45 minuter armar och lite rumpa/ben. Dom hade inga hantlar där för dom höll på att få nya så blev bara maskiner idag. Efter det blev det en runda med Ozzy och lunch till oss båda. Suttit och kollat Youtube ett tag och nu precis kommit ur duschen. 

Planen idag sen är att packa. Måste ner i förrådet och hämta min väska och hitta en handväska jag  kan ta med. Använder bara mina Michael Kors väskor men tänker inte ta med någon dit. Så ska leta upp någon bra modell i förrådet, finns mängder med väskor där har jag för mej. Så packa och sedan hänga in tvätten som torkat är planen. Blir en tidig natt har jag tänkt, larmet ringer vid 4.30 i mon. Just det, ska fixa ett par frallor att ta med också tänkte jag.