måndag

Jag skrev igår att jag skulle läsa uppe i tystnaden men att det inte var så tyst för det var typ storm ute. Det fortsatte hela natten. Jag vaknar sällan av värdet men inatt vaknade jag ett par gånger. En lite småmysig grej också är att vi fortsätter sova med dörren  på glänt just nu för att slippa öppna för katterna hela tiden. Tilly älskar att sova på kanten, på min vänstra sida och hon sköter sej för det mesta. Någon gång har hon väkt mej med en klo i benet. Men när jag vaknade ena gången i natt så kände jag något mjukt mot benet, då har jag råkat bädda ner henne, alltså hela henne, under täcket. Jag tror inte hon har gjort det själv i alla fall. Alltså det är så mjukt med deras päls mot benen. Så det är lite mysigt. Sen har vi Ozzy som alltid ska ligga på mina kuddar, vi kör 2 rader med kuddar så han ligger på dmo där bak. Men han har börjat sno min enak udde gneom att lägga huvudet mot den på undersidan så den trycks upp lite. Detta gör att det blir en jobbig vinkel förm in nacke. Men mysigt när man här en liten suck från honom där bakom.
 
Men igår då så satt jag och läste och jag läste ut boken på ca 3-3,5 timmar tror jag. Det var som sagt ca 120 sidor att läsa och mycket var bilder och bilagor med diagram osv så det gick fort. Gjort testet också så är godkänd på den så nu är det sista boken och sista testet kvar innan jag kan gå vidare på nästa uppgift. Ku! 
när jag läst ut så låg jag bara i soffan och tittade på youtube. 
 
Idag ska jag handla efter jobbet för det ekar tomt hemma. Sen ska jag hämta Ozzy hos Lucas för han skulle jobba över tydligen fick han höra i fredags eftermiddag. Så det blir mysdag med vovven. Ska inte träna idagpå grund av det. Hade velat åka direkt efter jobbet i så fall innan alla andra är där men nu hinner jag inte det och då får det vara. Tänkte jobba hemma på onsdag och gå dit då istället. Så det blir bara promenader med Ozzy idag och läsning i soffan. Mysigt det också.