Slut i rutan

Känner mej helt tom i huvudet just nu. Läste klart den rapporten på ca 60 sidor så nu kan jag äntligen lägga mej! Börjar bli riktigt hungrig nu med så lika bra att lägga sej innan det blir värre och jag behöver äta något. Gillar inte att lägga mej nyäten, känns konstigt i magen typ. Men allt som ska göras idag är nu gjort i alla fall så det känns skönt! 
 
Imon ska jag fixa maten, tror jag. Vi ska göra nudlar, kyckling och wasabisås - lägger upp bild på det från förra gången! 
Det ser inte så märkvärdigt ut men det var faktiskt väldigt gott! Första tuggorna är lite mysko men sen vänjer man sej och det blir gott istället typ. Så det ska vi äta i mon kväll så funderar på att kolla om Robin vill komma över då istället. För då kan han sova här imon så kan jag sova hos honom på lördag om det är så. Men det tar vi i mon! 
 
Ska försöka bättra mej på att skriva med. Vill i alla fall skriva 5 gånger om dagen så man har något att läsa i alla fall. Ska försöka bli bättre på det, även när jag är hos Robin borde jag bli lite bättre på det. Får bli bättre på att fota när jag är där med så det blir lite nya bilder från mobilen och inte bara bilder på typ Moppe eller Göran. Men nu säger jag faktiskt godnatt! Vi hörs i  mon :)
 

Kommentera här: