Fin dag

När jag tog upp rullgardinerna idag var det riktigt soligt och fint ute. Ville ut och sola men gjorde inte det. Var nere en del och gosade med kissarna och pratade med Linda. Eftersom jag skulle jobba idag så åkte jag in tidigare för att fixa present till Robin. Är inte alls nöjd med det men eftersom han inte säger något så får det bli såhär. Tråkig som jag är!
 
Det gick fortare än jag trodde med så hade en timme kvar till jag började. Gick till Gina för att kolla lite träningskläder för vi fick veta att Gina på Grand säljer underkläder och Gina nere i stan säljer träningskläder. Dom hade trosorna ändå men inga BH:ar och sånt. Så köpte mej en sport BH, en gå faktiskt. Lägger upp bild när jag kommer ihåg att fota! Kanske blir senare i helgen eller nästa vecka. Köpte  även en liten kalender som jag ska ha i väskan så jag kan ha koll på när jag jobbar och och har annat för mej.
 
Vill kunna svara med en gång om någon frågar om jag kan jobba eller hitta på något. Så nu är jag proffsig och har en! Den kommer det med bild på senare. Tyvärr kan jag inte använda den förrän i juni då det är en sån skolalmanacka. Men men, har rätt bra koll på maj så klara mej nog. Ska bli kul att fylla i allt jag ska göra i den:)

Kommentera här: