Slö

Vaknade vi 8 idag men somnade igen vid typ 10 tiden i soffan med kissen hos mej.

Vet inte varför jag ät så trött idag, sov till och från till 13 ungefär och då bestämde jag att jag MÅSTE ut på 30 minuter motion. Så jag cyklade runt sjön igen och idag blåste det värre än igår så det va väldigt jobbigt, plus att jag då är trött som satan. 

Vet inte vad planen är för kvällen men troligen mys hemma i soffan. Hade varit kul att umgås med folk också så vi få se vad det blir. 
Vi ska i alla fall göra tacos idag och jag har längtat hela veckan haha. Så när Lucas kommer hem så blir det att åka till affären och handla till det och även lite annat vi behöver ha hem. 
Sugen på typ filmkväll hela kvällen, kolla Harry Potter, Grease, Dirty dancing och lite pitch perfect typ. Och skålar på bordet med lite chips, godis och ostbågar typ. Hur mys?

Just nu sitter jag i soffan och kolla på Youtube och dricker te och måste flytta härifrån. När jag skulle göra lite te och skulle ta ut mina filter (kör löste hemma) så råkade jag slå till en annan ask och då ramla ek tveskärt ner på bänken?!! Så nu kan jag inte bo kvar, lindas förslag och jag håller med henne. Jag blev helt paralyserad och bara står och glor på bänken utan att röra mej så nu vet jag inte vart den är. Lucas måste rädda mej...

På tal om ingenting så har jag kommit fram till att jag vill äta hämtmat på söndagar. Super mys att bara ligga i soffan och mysa och äta något gott utan att behöva laga. Shoppa typ ingenting längre, köpet bara det jag behöver så kan ju hellre köpa lite god mat?
På tal om mat så är här min lunch! Kyckling teriyaki med pasta som är blandade i chili och ingefära klet och till det cremefraiche med wasabi i. 100 år sen jag åt det så jag åt massor igår när jag gjorde kvällsmat😍

Kommentera här: