MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Pride 2019

Kategori: Allmänt

Förra helgen var det ju Pride paraden i Växjö och det är andra året jag är med. Egentligen andra året hotellet är med alls. Vi har kunnat va med innan men ingen som velat, och dom som har velat har jobbat typ. 
 
Men nu var det dags igen! Vi går ju ihop med Hotel Cardinal som också är med i Nordic Choice Hotels och dom hade bokat 20 platser till oss. Vi hade inte fixat något som vi hade tänkt till detta året men det har varit så mycket med ny personal och ny chef och annat så vi har inte fokuserat alls på detta. Men det blev hur bra som helst ändå! Vi går med som enda hotellkedjan i Växjö vilket är tråkigt på ett sätt men stort på ett annat. Nordic choice fick pris 2017 tror jag det stod för Sveriges HBTQ-vänligaste arbetsplats! Hur kul?! 
Jag hade inte mycket färger hemma så körde på rött! 
 
Sedan var det extra kul för Linda och Ellie var med. Som Linda sa "man ska lära dom i tid" och hon förklarade hela paraden med att vi är där för att fira kärleken, att man få tycka om vem man vill. Ellie är bara 3.5 år men jag tycker absolut det är bra att börja visa redan nu att det är okej att vara den man är och älskar den man vill utan att det ska vara "kosntigt". Vet inte om hon fattade mycket men hon tyckte det var roligt med alla färger och allt folk och musiken. Så jag hoppas dom är med nästa år igen! 
 
Hon ville välrdigt gärna ha en flagga! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: