MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Ny vecka igen

Kategori: Allmänt

Och jag har inte gjort mycket idag. Jobbar just nu så började vid 15 men innan dess då så var det lugnt hemma. Jag letade upp tvättstugan - som jag typ visste var den fanns men aldrig gått och kollat efter. Jag MÅSTE tvätta innan London så bokade en tid på onsdag - kanon bra! 
Sen insåg jag att jag hade skruva hemma med så jag kunde sätta upp mitt skrivbord som stått mot väggen en vecka nu för jag inte hittade några skruvar... 
 
Så jag har fått i ordning på skrivbord och sminket där också då för det var det jag skulle ha hurtsen till som står under skrivbordet. min sminkspegel står lutad mot väggen men det ska nog bli ordning med den med snart. Nu är det att hänga upp resten av kläderna och få upp alla smycken på en byrå kvar sen är sovrumemt i princip klart. 
 
Har inga tavlor någonstans ännu men tänker att det är sånt som kommer sen. Jag har några med mej från förra lägenheten men vet inte om de kommer passa så avvaktar lite! Jag funderar på att fota lite och lägga ut även om det inte är klart ännu, kanske kan va kul för den som inte varit där (vilket är många, typ inte haft någon över än) men läser här och vill veta mer. Kanske ska pyssla med det i mon eller på onsdag med?? 
 
I mon är det först optikern som gäller för att kolla upp mina linser och sen ska jag jobba igen. Inte supernöjd med linserna så ska se om det finns andra annars får det va typ, eller få jag offra mej för de få gånger jag vill använda dom. Vi hörs! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: