MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Färdiga inlägg

Kategori: Allmänt

Jag har fixat mina London-inlägg redan i torsdags så det kommer komma upp under hela helgen och även måndag. Känns skönt att ha lite klart faktiskt för jag vet att det inte blir mycket av det annars.
 
Igår efter mötet körde en kollega hem mej och hon kollade även hur jag bodde och vi har kommit fram till att jag snart måste bjuda hem dom så vi kan ha mys på balkongen. Sen blev det en dusch innan vi åkte till Lucas mamma och gosade med katterna! Fortfarande en kisse jag inte träffat och den är tydligen den mest gosiga så jag är besviken faktiskt. 
 
Sen körde vi hem till mej igen och fixade lite mat och satt ute på balkongen hela kvällen. Det var så mysigt och ljummet väder så nu vill jag verkligen ha en soffa där ute så man kan mysa varje kväll. Har bara mammas gamla cafe set som jag och Robin hade ute hela tiden i Alvesta så det är lite slitet och det är inte så stora eller bekväma stolar så man hade lite ont i rumpan. Men det får bli på nästa lön tror jag! 
Vi satt ute hela kvällen och lyssnade på musik och drack bubbel och han spelade gitarr ibland. Första kvällen jag satt där ute och det kommer jag göra mågna kvällar alltså. Sitta där med en cider eller något och läsa en bra bok eller bara lyssna på musik eller poddar typ - drömmen!!!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: