Back to work

Nu är min semester över och jag har jobbat mitt första pass ikväll! Kul att vara tillbaka och har även haft med mig en ny-gammal kollega som ska börja hos oss igen, super kul! Skönt att jobba med någon som kan lite från början och även om det är 2 år sen han slutade så sitter mycket och det är verkligen skönt. Så det har varit kul att prata ikapp lite också.
 
Annars händer inte så mycket och det har inte hänt så mycket. Tränade förra veckan, 4 dagar blev det så det är bra att komma igång igen. Körde 3 pass bodypump och nu måste jag komma igång med lite kondition också så fläsket försvinner också och inte bara bygga muskler. Inte för jag tror det syns några muskler precis... 
 
Mellan fredag.-lördag var jag med Lucas och hans jobb på kick-off och det var riktigt roligt. Kändes lite sådär i början för jag kände ingen alls men det kom igång sen och dom verkade gilla mig! Är redan hembjuden till 2 av hans kollegor haha. 
 
Sen på lördag kväll var vi hembjudna till en kollega som fyllt år i våras och bjöd in till gardenparty. Super mysigt och det var riktigt bra väder också. Och dom kollegor som var med verkade gilla Lucas med så det är roligt! 
 
Igår körde jag och Ellen bodypump och avslutade med att basta på jobbet. Kan varit bästa iden ever? Kanske alltid ska basta efter söndagspassen, riktigt skönt att koppla av så ju. 
 
Nej, nu ska jag lägga mig :) 
 

Kommentera här: