MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

För dig den enda

Kategori: Allmänt

Har precis läst ut boken För dig den enda av Sylvia Day. Från början tror jag det var tänkt att det skulle vara en serie med 3 böcker men detta var bok nummer 5. Tycker serien har varit lite sådär eftersom den är så lik 50 shades böckerna men den är faktiskt bra och mer spännande. Däremot gillar jag inte språket i Crossfire serien (som Sylvia Days bokserie heter), för mig är det för mycket eller så. Så därför blev jag glad när jag läste igår när det hände något så otippat och som inte hade med sex att göra. Det är för mycket sex i böckerna, enligt mig då. 
 
Men annars var det en bok som man gärna fortsatte läsa. Jag gillar böcker där kapitel avslutas på ett sånt sätt att du bara måste läsa nästa också. Så var det många gånger i denna tycker jag. Kan ju säga också att varannat kapitel handlade om huvudpersonen Eva, då skrevs det från hennes vinkel och hon var den som var "jag" i det kapitlet. I nästa kapitel var det Gideon (huvudpersonen) som det skrevs om och då var det han som var "jaget" i det kapitlet. Lite förvirrande ibland när det står typ "jag gick fram till honom och gav honom en kram" eller något. Då tänkte jag bara, Giden skulle aldrig krama denna personen. Eftersom ett kapitel är så långt får man tänka efter lite innan man kopplar ihop igen vilken person det handlade om nu. 
Eftersom det är en serie kan jag inte bara rekommendera denna boken utan alla 5 i så fall. Som sagt så händer det väldigt mycket genom alla böckerna. Alla 5 böcker utspelar sig typ på 5 månader också och det gillar jag inte. Det känns lite väl o-trovärdigt, även om det inte är så trovärdigt alls med dessa böcker. Men att hinna med allt som dom gör på 5-6 månader, det går inte. Så det är framför allt det som jag ger stort minus för. 
 
Nästa bok tror jag kommer bli Elaine Eksvärds bok Medan han lever. Enligt baksidan ska den handla om hennes uppväxt och hur det påverkar henne när hon nu blivit mamma. Jag vet inte om det är en slags självbiografi där hon berättar om sin uppväxt med alla övergrepp eller hur den ska vara uppbyggd. Vi få se helt enkelt! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: