MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Stolt flickvän

Kategori: Allmänt

För ca en månad sen bestämde sig Robin för att säga upp sig från sitt jobb för att byta helt. Hans pappa ska öppna Mekonomen i Vislanda (finns att läsa i Magasinet som kom förra veckan) och hans ena bror och Robin själv ska jobba där som mekaniker nu! :) Ska bli spännande att se hur det går och att öppna något i vislanda känns sådär eftersom det är så litet, men jag har sagt det många gånger - Det är alltid lättare när man tillhör en kedja, som dessutom är bra. Så jag hoppas på att det kommer gå bra! 
 
Idag jobbar han i alla fall sin sista dag där eftersom det är midsommar och sånt också. Hoppas dom bjuder på tårta eller något gott, han har varit där länge liksom. Han har pratat om det ett tag att han vill testa något nytt så det är roligt att han faktiskt har tagit steget och gör det. Nu är han bara 23 år haha så inte så att om han inte byter nu så är det kört. 
 
Robin fattar inte varför jag vill att vi ska fira detta men varför kan man inte fira att man sagt upp sig? Är det något man vill så är det väl värt att fira eller? Dessutom har han ju ett nytt jobb så om inte annat kan man väl låtsas att vi firar det. Frågan är bara hur vi ska göra? Middag och bio? Hade han fått välja är han nog nöjd med lite chips och dipp och en kall god öl :P 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: