Rutiner

Alla säger att man ska hitta motivation för att hålla igång träninge för annars går man inte dit. Jag håller inte med. Jag tycker istället att det är bättre att få in träningen som en del av det dagliga schemat. Precis som du går till jobbet varje dag typ 7-16 så kan man gå till gymmet (inte varje dag) typ 18-19 eller något. Jag har lite standard träningspass som jag går på varje vecka. Min heliga dag som jag helst inte bryter är torsdagar. Då är jag på gymmet mellan typ 17-19.30. Nu kör jag inte träning så länge uta jag går på gruppträningar. Jag har cykling i 30 min, sedan är det 10 min i innan nästa pass börjar och det är CXWORX 30 min, återigen 10 min innan nästa och det är SH'BAM 45 min. Man måste vara på plats minst 10 min innan för annars stryks man.
Jag kan tänka mej att det är lättare att hålla igång sitt schema med gruppträning mer än att bara gå till gymmet. Jag har nu en tid att passa, kommer jag inte dit måste jag betala (om jag inte avbokar senast 2 timmar innan) och på plats har jag någon som visar vad jag ska göra och även pushar på. Kan jag så försöker jag få in lunchpass på måndag, onsdag eller fredag. Tisdag har jag varit någon gång men blir oftast onsdagar och måndag. Dom passen är på 30 min och det är antingen cykling eller Bodypump. Det är mitt bästa tips, få in det i dagens schema precis som andra saker och ge inte upp! Jag hat/älskar verkligen cykling men älskar känslan efter!
Någon gång ska jag våga prova SPRINT (ska tydligen vara intervall med maxpuls typ hela tiden) och även längre cykelpass.

Kommentera här: