Sommarfest 2016!

Idag är det dags för jobbets sommarfest! Vi hade ingen förra året men då hade vi istället 30års jubileum på hösten, som inte var någon höjdare tyvärr. I år är det dags i alla fall och jag hoppas det ska bli kul! Vi ska spela fotbollsgolf och vi ska cykla dit så mamma har tagit in min cykel till stan för jag har jobbat i helgen och sov alltså över här till idag. Så den står redan och väntar på mej! Hon är den enda med dragkrok så det stället till det lite ibland.
Jag tror att det är en sån här jag har, köp på Harald Nyborg och jag tror det är därifrån bilden kommer. Kommer sticka ut ahha. En röd ny-gammal cykel som jag kallar den. Den är retro och jag köpte den för kanske 2.5 år sen eller något. Den var med förra sommarfesten i alla fall.
Min lilla röda fara! Jag köpte till en cykelkorg också som pappa hjälpte mej att sätta dit vilket är skönt för då slipper jag tänka på vilken väska jag ska ha, behöver alltså inte hålla i den :)
 
Efter golfen ska vi grilla också och jag hoppas det blir lite fler lekar där och att det är fint väder. Det har regnat hela helgen här så varför inte idag med?

Kommentera här: