Godmorgon!

Jag har faktiskt varit vaken i en timme, tro det eller ej! Jag brukar inte gå upp före 9 men av någon anledning vaknade jag vid 8 och kände mej pigg. Så jag har legat kvar i sängen och glott i telefonen ett tag och tänkte nu gå och göra lite frukost för jag är svinhungrig! 
 
 
Idag ska jag äntligen färga håret också! Det var sååå längesen jag färgade håret nu så det är rätt illa. Hittade denna bilden som syrran tog på mej och lillan för någon vecka sen (klippte bort lillan) och där ser man verkligen hur fult det är. 
Så nu ska det bort och mitt hår ska återigen bli mörkbrunt! Jippie! 
 
Efter det åker jag direkt till Linda för att prova skor till bröllopet. Jag ska försöka komma ihåg att ta med klänningen så man se vad som passar till och jag tar även med några skor härifrån för att se. Det är skönt med smakråd också tycker jag. Det var två som tyckte jag skulle ha klänningen jag valde och det var i för sej bara 2 jag frågade med men ändå. Jag har svårt att bestämma mej ibland. Så det ska Linda hjälpa mej med i eftermiddag. Jag ska till frisören vid ca 13.30 och sitter där ett par timmar kanske. Efter det ska vi fira min morbror som fyller år idag! 
 
Det är dagens planer! 
 

Kommentera här: