Produktiv dag

Sedan jag skrev att vi skulle till Willys har vi haft en del att göra! Vi kom inte iväg förrän kanske 4 tiden och vi handlade och tvättade min bil. Dammsög den också och då upptäckte vi att den 1liters dunken med motorolja jag hade i bagaget har läckt ut för locket inte satt åt. Så förutom att vi skulle lämna lite saker hos mamma och pappa fick pappa hjälpa till att fylla på med mer olja i den dunken. Så det var ju tur vi skulle dit! 
 
Hängde där lite och plockade sockerärtor som jag tänkte ge till mormor när hon ska göra sommarsoppa! Vi körde sedan hem och satte igång med mat och slängde lite sopor och körde ett par maskiner till. Vi har kört den sista nu men vi har ingen stans att hänga det så det får vänta till i mon, trögt gjort. Nu precis har vi satt upp en rullgardin i tv-rummet och det gick kanon! Det har varit en del att göra och vi har fått mycket gjort som vi har dragit på länge nu.
 
Nu blir det nog lite mys i soffan och sen sova. I mon ska vi till stan och kolla lite grejer till Robin och ett par burkar till mej! 

Kommentera här: