Kvarg?

Köpte ju kvarg som jag skrev om igår och idag har jag provat den. Till att börja med är det ju rätt mycket socker i en sån med, typ 3.6 gram. Visst det är inte lika mycket som i vaniljjoggin vi har hemma som ligger på 13 gram, men jag trodde det skulle vara mindre. Men det är kanskr för den är smaksatt, ingen aning. Men i alla fall så åt jag den och smaken var rätt okej, men det var jädra sött. Tog den med ananas och mango. Konsistensen trodde jag skulle vara med som joggi, men den var liksom hård?
Jag trodde inte den skulle vara så svårt att få ner i glaset. Men nu fattar jag att man inte ska äta det i glas utan typ i paketen direkt :P Som ni märker är jag lite efter när det gäller kvarg, trots att det är så "hajpat" eller vad man ska säga. Alla äter det och pratar om det och jag fattar inte riktigt varför haha.
Men jag ska äta upp dom jag köpte i alla fall och sen äter jag hellre min Kesella! 
 
Har i alla fall ätit denna smörjan och sen läst lite mer i boken och så gjorde jag mej en kopp Mambo Jambo te som jag fick i julklapp. Det är min favorit just nu tror jag. Andra favoriter är Söder te och Forest Fruit & Grönt te. Dricker några andra ibland med när jag har lust. Ett köp jag letar efter är en söt tekanna. Fick te serverat i det i Paris tror jag det var och det var så mysigt! 
Snytpapper, söt bild på Robin, vatten, te, skrivbok, kvarg, 2 läppsyl och läsebok. Min kväll i bilder. Rensat avloppet med mamma med men känner inte för att fota sånna saker, dessutom gjorde hon det mesta...

Kommentera här: