I Weset

Sov ju hos Robin igår till idag och stannar även till i mon. Jag kom till Vislanda lite efter 22 och åkte då till hans bror och hans flickvän för dom var kvar där och firade lite. Det var trevligt, skönt att ha roligt efter det långa jobb-passet. Idag har vi inte gjort något känns det som fast klockan har gått fort ändå!
 
Vi klev upp vid efter halv 10 för någon ringde till Robin, tur var det för annars hade vi sovit läääänge tror jag. Men det behövdes kände jag. Vi klev upp och åt frukost. Robin gjorde ägg och bacon till oss, extra knapriga bacon till mej ;) Sen fixade vi till bilen så nu kan jag äntligen blinka som man ska igen! :D Nu kan jag inte åka på det på besikningen imon i alla fall! Vi åkte sen in till stan för att hämta mina skolböcker jag glömde på jobbet och sen skule vi kolla skor, köpa handkröm, läppsyl och jeans. Vi hamnade på MAxi så vi kom hem med ett stekjärn, 5 böcker, kvarg men någon konstig smak men dom ksotade 10:- styck så va tvungen att köpa och även cips och dip. Och deo med haha. Blev liiite mer än vi skulle ha. Men vi fick med allt utom skor och så köpte jag nya svarta träningsbyxor och ett tärningslinne med. Sen hem och hämta min dator och nu har jag precis skrivit klart min litteraturuppgift (hann det!) medan Robin har mekat ute. 
 
Ikväll bli det chips och film (som jag kom på att vi med hittade i stan haha).
 
Provade ett par sånna här skor på Scorett med. Asså dom har så hög klack så det gick inte att gå i dom. Och dom va i tyg och inte skinn.

Kommentera här: