Ny vecka!

Började veckan med att nästan försova mej. Klockan ringde och jag znoosade vidare och såg sen att klockan var 6.45 och insåg att jag måste nog skynda mej med sminket och frukosten. Men jag hann hyfsat ändå, kom lite sent kanske. Dagen har varit bra annars, varit en lugn dag på praktiken och har en massa att göra hemma. Kollade igenom allt som skulle läsas till nästa seminarium, jäääädra massa att läsa asså. Så har gjort ett schema på min läsning, vad jag minnst ska ha läst och så gör det inget om det blir lite mer. 
 
Har även beställt Navy igen. Var inne på Ginza och kollade och då hade dom fått in den jag inte fick med sist och så tog jag även 9 och 10 för dom kostade med bara 99:-. Dom ligger på över 200 annars, speciellt 9 och 10, dom tror jag ligger på 250-300 något sånt. Så har beställt dom :D Så nu saknar jag bara 11 och 12 när jag fått hem dessa! 
 
Robins mamma skickade denna innan. Den är från i söndags när jag försökte umgås med Robin när han mekade, då tar man en skateboard och lägger sej bredvid! 
 

Kommentera här: