5.5!

Så många sidor har jag fått ihop nu! Har minst en halv sida till jag måste skriva, vet dock inte om jag kommer få plats med allt känns det som nu. Vet inte ens om jag fattat rätt så mamma får kolla igenom den på söndag. En del bitar av texten känns bra, andra mindre bra och jag har skrivit olika mycket om dom med. Måste få någon ordning på att bara. Ska kolla på google hur andra gjort när dom skrivit en essä, kanske kan få lite hjälp då. 
 
Om ca 12 timmar ska jag åka till Robin för sen ska vi till Halmstad! Slutar om ca 3 timmar så hinner sova lite innan jag ska till honom. Jag har bestämt sen länge att vi ska ta min bil dit för den är liten och smidig. När vi var där sist hade vi lite problem med parkering då hans pappas dåvarande bil var för låg och för lång typ, så det vill vi inte va med om igen! Smidigt att vara liten ;) 
 
Ska strax tvätta kaffemaskinen. Tänkte försöka mej på ett inägg från Paris ialla fall innan jag slutar. Om jag börjar med resan dit, alltså första dagen så blir det inte så långt. Så det bör komma upp snart! 
Katter!
 
 

Kommentera här: