MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

London torsdag 26/3

Kategori: Allmänt

Dagen började ju då med att vi gick upp klockan 5 för att åka till tåget 6.15. Tåget tog ca 2 timmar och det var ganska drygt då vi var svin trötta. Flyget skulle gå 3.5 timme efter vi kom fram till Köpenhamn, vid 12. Efter att ha väntat i över 1.5 timme på flyget så kom vi äntligen iväg, då vi egentligen skulle varit i London ungefär. Så stackars Elin fick vänta på oss ett bra tag där. Därför var vi inte heller på hotellet förrän runt 5 tiden. Vi va ganska trötta efter att ha släpat runt på väskorna så när vi väl kom dit så slappade vi lite granna på rummet och studerade och fotade det lite. 
 
På flyget sa dom också att om vi kollar ut på höger vinge så kan vi se ett plan ovanför oss. Linda fattade ingenting och jag tror dom pratade danska så hon märkte bara frosten på rutan. Sen såg hon planet.
 
 
Efter en liten vila paus tog vi oss till Oxford street för att shoppa lite. Vi ville se och göra så mycket som möjligt så lika bra att dra igång med en gång. Köpte en hel del första dagen redan, biler kommer i nästa inlägg. Något som gjorde oss väldigt irriterade var också att hotellet drog 150 pund, nästan 2000:- av mig som säkerhet ifall vi skulle ta något på rummet. Det gjorde mej riktigt sur för det stod det inget om så hade liksom inte pengar till det direkt. Tur att Elin kunde dela sitt internet så jag kunde föra över 3000 extra. Dom lovade att släppa pengarna när vi checkade ut så förväntar mej dom senast torsdag. Vi tog inget på rummet, vågade knappt röra något för det.
 
Här kommer lite bilder på rummet. Glömde fota från fler vinklar så där Elin sov fick jag inte med, inte heller TV:n och det för det var från andra hållet. 
 
 
På flyget hem fick vi sitta längst fram. Skönt med benutrymme! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: