MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Trött

Kategori: Allmänt

Mötet på jobbet tog ca 2 timmar men kände verkligen att det var bra att jag kom på det. Fick reda på en massa nyttiga saker. Bland annat hur man gör om hissen stannar. Så det var kanon! Efter det var det meningen att jag skulle på annat möte med PUMP men tydligen var jag den enda som kunde komma så det blev inget. Istället åkte jag och tankade, pantade och köpte kattmat innan jag körde till mammas jobb. Jag hjälpte henne lite och sen åkte vi till Maxi och handlade lite mat och grejer. Sen tog vi en sväng förbi OKQ8 igen (där jag tankar) för att tvätta bilarna. Så nu är den både ren och fulltnkad, nästan. När vi kom hem hängde jag nere hos pappa lite och gosade med kissarna. Eftersom syrran är i Turkiet nu så behöver dom lilte gos. Sen gjorde jag och mamma tortelini och sen blev jag helt slut. Var nere och gav kissarna tornfisk och pratade lite mer med pappa. Nu har jag kollat på Navi CIS & nu är det NCIS Los Angeles. Vet inte vilken stad den första Navy är i för stad men det är väl New York eller något. 

Snart blir det sängen med, svin trött. Ledig i mon så om det är fint väder ska vi kolla in en stupränna som verka ha stopp någonstans. Så inget regn och inte storm så går det nog att stå på stege. Känner inte för att flyga :)

Skriver från iPaden så blir inga bra bilder heller direkt. Men mycket lättare än att skriva från mobilen och orkar inte ta mej till datorn nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: