MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Paris dag 4!

Kategori: Allmänt

Eftersom det var söndag så var de flesta ställena stängda. Mamma och Monica ville se Lafayette men det gick inte. Istället gick vi till något som hette något med Concorde och där var massa bilar, någon visning typ. Så vi kollade där innan vi gick till Triumfbågen och kollade affärer igen.
 
 
Då åt vi även på samma ställe som förra gången vi gick där men det var helt fullt med folk. Men den salladen var otrligt god så kan förstå det! Det andra verkade också gott, men en caesar går alltid hem! Hamburgarna som resten i gänget tog (utom Linda som tog spagetti) såg också fruktansvärt goda ut. 
Vi tog oss sedan vidare mot Eiffeltornet igen fast på andra sidan floden. Vi gick till Louvren för att spana in pyramiden som man ser i Da vinci koden. Fotade även lite annat på vägen dit. Blev inte jättebra bilder, inte dom på mej i alla fall för mamma var inte tillräckligt böjd för ja får sträcka på mej lite mer än tänkt kanske.
På vägen hem köpte vi voffla med chokla och banan och satt och njöt av värdet innan vi gick och fixade mat innan vi gick till lägenheten. Eftersom vi skulle åka hem dagen efter så gick vi och la oss rätt tidigt och packade klart det mesta.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: