MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Gympa

Kategori: Allmänt

Gympan började idag och gud vad stimmiga dom va! Jag säger alltid att dom har varit lediga för länge när dom springer runt så och dom håller inte med haha. Men dom var jätteduktiga som vanligt. Testade lite nya saker som dom inte gjort innan och vi har fått in en hjälpledare till så nu är vi fem! Kännes jättebra för då kan vi göra lite mer avancerade saker eller vad man ska säga :)
 
Som jag skrev innan skulle jag plugga lite och det är percis vad jag tänker göra! Har ju 3 uppgifter i drogkunskapen så idag blilr uppgift 1 klar, imon uppgift 3 och på onsdag uppgift 2 och så ska vi sammanställa allt eller vad man ska säga så vi ligger i fas! väntar bara på svar från en skola med så vi kan komma på besök dit:)
 
Livet känns bra nu! Och i mon får jag förhoppningsvis träffa Robin igen. Vill bara ligga och mysa framför en film med lite chips och godis:)
 
Fick denna bilden av hans mamma innan med texten: Hej! Saknar dej. Kram Moppe! Det var några söta smileys med men har inte dom på datorn:P Min lille gose ^^
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: