Godmorgon ni vakna!

Såg att ett par stycken redan har varit inne idag och läst bloggen. Kan vara så att man gjorde det innan man gick och la sig i för sej, annars är det lite tidigt att vara vaken nu - eller sent. Jag har precis tagit över nattpasset och ska jobba några timmar. Robin ligger och sover ännu på rummet och jag tror inte ens han har märkt att jag lämnat honom:P
 
Men det är nog bara skönt för honom att få sova ut lite! Sa till honom innan vi la oss att han är välkommen ner ifall han vaknar och inte har något att göra. Planen idag är att sova några timmar efter passet för att sedan äta frukost. Efter det ska vi nog bada lite innan vi åker hem. Tror att vi åker till Robin direkt för sen ska dom ändå till Alvesta för deras bror hund fyller 1 så hundarna är bjudna på kalas. Det är så sött på något vis xD Så vi få se om jag följer med. Eftersom det är hundarna som är bjudna och deras familjer räkna jag inte in mej i den gruppen men Robin sa att jag kan följa med och hans mamma frågade mej igår. Men ska be Robin smsa honom och fråga personligen istället för tycker inte om att komma oönskad eller vad man ska säga :)
 
Nu ska jag äta mina cheeseburgare som Linda kom med innan vi la oss!
Btw, en av alla mina plånböcker har kommit! Den är så liten och söt så det är inte sant, kommer bild när jag har fotat den hemma.
 

Kommentera här: