MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Snart börjar skolan!

Kategori: Allmänt

Läste Kenzas blogg innan och hon skrev att hon drunknar i jobb och det fick mej att sakna skolan haha. Älskar att ha en deadline och få sitta och skriva en massa och bevisa att jag kan detta. Även om jag kanske inte kommer jobba med det jag studerar så måste jag säga att det är en skit intressant utbildning och väldigt rolig med! Just nu ser jag fram emot att träffa alla och bara ha skit kul innan allvaret drar igång. Har fått mitt schema på jobbet med som går 2 veckor in i skolan och det kommer vara en hel del av båda! Redan första dagen har jag jobbat ett natt pass och ska jobba ett haha. Men jag klara det förra året så det ska jag göra igen!
 
Men nu längtar jag först och främst till Turkiet, att ligga i en solstol och inte bry mej om något mer än min bok haha. Sen längtar jag även till skolan då ju & att bli moster!
 
Så här såg det ut för några månader sen och jag minns att jag var förbannad över den korta tiden vi hade på oss att göra den. Hade inte ens börjat med den och var redan trött på den. Men sen när jag kom igång med den så gick det riktigt bra! Satt på jobbet om nätterna och bara läste och skrev hela tiden. Och så fick jag ett VG! Lycka!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: