MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Inställt

Kategori: Allmänt

Fixar något inlägg som kommer upp medan jag sover eller är i skolan! 
Kan berätta en lite mindre kul sak från festen i lördags. Och det var till och med innan vi ens kom till festen. Vi stack till Hannes vid 7 tiden för att dricka lite där innan, men sen ville dom till hans bror eller hur de var så vi åkte dit innan vi skulle till festen. Det var en fest för hon hade fyllt 20 förresten. Så när vi skulle åka från Hannes bror så fick Robin för sig att han skulle prova hantlarna som brorsan hade i ett rum. Brorsan typ tränar en massa så han har vikter och sånt i sovrummet. 
 
Innan Robin lyfte i dom sa jag till honom att han inte ska göra saker som han inte kan hantera. Han typ fnös åt mej som att jag vore korkad, men det var han som var korkad. I detta fallet borde han lyssnat på mej för det som hände var att vikterna inte satt fast med en sån klämma man har. Dom var helt lösa på och Robin kollade inte det innan han lyfte så dom ramlade av, tydligen på fötterna och han fick stången nästan rakt i ögat.
 
Det är bara bulan, eller hålet som det mer ser ut som, som är själva såret. Men blåmärket är ju rätt fint ändå...
Varken jag eller Hannes flikckvän såg att han fick den i ansiktet så vi liksom stod och idiotförklarade honom och sa att jag hade rätt och att han borde lyssnat och så vidare. Men sen när man såg hur bulan svällde upp så fick man ju rätt dåligt samvete. För igår fanns inte blåmörket, det var bara ett sår då. Han såg lite ledsen ut med stackarn, <3 Men det gjorde tydligen inte om idag och det är ju bra i alla fall men han hade sån tur att den träffade där och inte typ 2 cm längre upp för då hade det inte varit skönt för honom! 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: