Torsdag 4/9

Det betyder att jag haft mitt körkort i 2 år och prövotiden är över, jippie! Så nu ska jag börja köra fortare och allt sånt där;) Nej men ändå sjukt vad fort tiden gått, redan haft det i 2 år liksom! 
 
Idag var det föreläsningar som var på schemat. Det var okej men har sån skrivkramp i högerhanden nu. Skriver alldeles för mycket tro jag. Vill gärna skriva allt för hand med och inte på datorn för jag gillar att ha mina kladdpapper på samma ställe. Skriver jag på datorn hade jag ändå skrivit ut det senare. 
 
Men efter skolan åkte jag till Grand för att möta mamma och kolla kläder till henne. Blev ett par gympadojjor också! Så nu är jag hemma och har ätit lite för ska om ca 45 min göra mej klar för att dra ner til gymmet. Bollpass står på schemat och efter det ska vi köra Zumba i hennes nya lokal i Alvesta. 
 
Det ska bli kul faktiskt, ha så länge sen nu känns det som. Sen ska jag hem och äta en massa godsaker hade jag tänkt;) Är fortfarande hungrig så är sugen på allt typ. Något som hade suttit super fint nu är en cesarsallad! Vi hörs om ett tag! 
Favvokatten nummer #1 BOB!!!
 

Kommentera här: