Myseftermiddag!

När jag kom hem från skolan så var det en liten flicka som var ensam. Jag bruka "kissa" på dom när jag kliver ur bilen för att se ifall dom är på altanen och nu börja Liza reagera när jag kommer:) Så vi pratade lite, hon jamade till mej och jag jamade tillbaka. Igår när jag och Robin var på ICA så skrek hon jättemycket på oss och pratade.
 
Tycker katter är så underbart söta när jag jamar. Speciellt mina smp fisar, dom ser så ledsna ut samtidigt men det är så gulligt och det lilla pipet som kommer. Åhh, älskar katter! 
 
Men i alla fall! Skulle äta när jag kom hem för jag hade en soppa med till lunch som inte var god. Åt halva sen slängde jag den. Mamma hade skickat med mej två äppel och tur var det för annars hade jag varit svin hungrig! 
Köpte 3 soppor här om dagen och då tog jag två stycken som var med curry och en tomatsoppa. Tomatsoppan var blä! 
 
Så jag kollad med pappa om han skulle göra mat idag och det skulle han så behövde inte köpa med mej något:) Så jag satt på altanen med mina kissar och myste. Liza var överallt, som syns på bilderna under, och hon lyckades lägga svansen i såsen upptäckte jag när jag klappade henne. På något underligt vis hade jag ingen päls i maten däremot? 
Jag såg i efterhand att jag inte blev speciellt bra på någon av bilderna, men hon blev söt! Hade solen i ögonen med så såg inte nes hur bilderna blev först.
Dom som känner till Liza vet att hon inte är speciellt gosig så detta var lite otroligt. Kunde till och med hålla henne lite och gosa med henne bakom kinden, så mysigt! 
 

Kommentera här: