Göteborg

Vi är framme i Göteborg och ska sova nu. Kom fram lite efter nio och innan vi va framme på rummet hann klockan bli närmare halv 10 på kvällen så tog längre tid än planerat. Det va något bygge på gång så vi fick köra via gamla e6 för att komma fram. Det gick bra för det va skyltat med pilar och skit vart vi skulle så det gick bra ändå:)

Sen stannade vi på en mack och det va massa bilar där, skulle nog va tävling eller något uppvisning av något slag. Jag fick världens magont när vi stannade där och gick ur bilen, vet inte vart det kom från eller så men hemskt va det. Stack typ i hela magen så det va inte kul att köra längre då. Plus att jag blev skit trött på vägen:O Men robin hade druckit öl så han kunde inte ta över tyvärr.

Men det gick bra, kom fram minst 1 timme senare än tidsplanen visade i gpsen. Vi åt lite mat på hotellet och sen blev vi för trötta så nu ska vi sova som sagt. Robin verka redan ha somnat tror jag så dags för mej med! Vi hörs i mon och förhoppningsvis har jag lite bättre bilder då med. Det vs för mörkt för det nu så blev inget bra.




Kommentera här: