Fredag på Gran Canaria

Vi hade planerat att gå till en svensk resturang som skulle visa Idol på TV och sen gå ut. Innan dess tänkte vi bada i poolen och sola lite innan vi åkte till Maspalomas för att bowla. Inte mycket blev rätt den dagen. 
 
Vi solade och badade och sen gick vi upp och åt lite och alla skulle duscha innan vi gick. Vi hamnade först på fel buss så vi fick ta en annan som skulle ta oss till bowlingen. När vi kom dit var det helt öde på hela stället typ så vi ville inte bowla längre. Linda hade velat men jag och Janeth tyckte inte det vore kul med bara vi 3 liksom. Så vi gick därifrån för att leta upp det svenska stället som vi hade sett bussen köra förbi.
 
Det var inte jättelätt att hitta dit kan jag lova, men fin utsikt på vissa ställen. Mötte två britter som sa att vi borde ta taxi för det var långt att gå. Men vi lyssnade inte utan vi gick dit. När vi väl kom fram sen så visade dom bara hockey på TV eftersom dom var en sportsbar. Hade det inte gått hockey på båda svenska kanaler hade vi fått se Idol men det fick vi inte. Maten var inte super god heller, men plus för att det var en svensk servitör. 
 
Det var en söt brittisk servitris som skulle säga hejdå till oss innan hon gick hem för dagen och hon rekommenderade att vi skulle till en Dragshow. Hon sa att hon bruka gå dit och dom ha så fina kläder och man kan inte tro att det är män för dom ser verkligen ut som kvinnor och allt va det var. Men innan dess gick vi till puben som restaurangen hade för det skulle va musik quiz och sånna grejer och man kunde vinna gratis shottar. Det tog evigheter innan det var klart asså. Och man vann inga shottar alls, man vann inget. Utan sen skulle man gissa vilken TV serie som introt tillhörde och då vann man en shot. Jag vann det första och den enda vi fick den kvällen. 
 
Sen skulle vi ta oss till det Drag stället för att se om det var så fantastiskt som hon hade sagt. Det var det inte men tror vi va lite sena dit. Så vi kolladel äget lite i vad jag kallade det "gay-kvarteret". Tror alla som var där var gay nästan. Det var ett riktigt häftigt område faktiskt och coolt utformat eller vad man säger! Sen letade vi upp en buss men var för trötta så när en taxi undrade om vi ville ha skjuts så tog vi den. Kostade typ 2£ var istället för 1.4 så det var ingen större skillnad. 
Min mat
Lindas mat
Janeths mat
 

Kommentera här: