MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Trist

Kategori:

Okej denna föreläsning är så trist. De som pratar låter så uttråkade själva och det dom säger känner jag att vi fått reda på under en föreläsning innan. Detta är personer som kommer och pratar om deras jobb och just detta lät så trist. Tror inte att alla som jobbar med socialt arbete gör exakt lika dant men dom kanske låter lite mer entusiastiska i alla fall.

Har en kille i klassen mes som bara somnar hela tiden med. Tycker det är skit dålig stil. Han kom för sent till att börja med och sen ligga och sova på det också. Kan säga att jag inte gillar honom ett dugg. Men för en gång skull säger han ingenting vilket han bruka göra på alla lektioner. 

Aja. Slutar om en timme i alla fall Tack och lov. Brukar gilla föreläsningarna men denna get mej inget tycker jag så vill bara hem. Hemma sen ska jag läsa om forskningen och svara på frågorna till seminariet till torsdag. Har skola på onsdag igen också och då kommer det bli en lång dag! Ska jobba i mon lite med så bli ingen träning😯 Men kommer tjäna pengar i alla fall😉

Kommentarer


Kommentera inlägget här: