MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

Smiter dom aldrig?

Kategori: Allmänt

Alltid när någon ny kommer och hälsa på så undrar dom alltid om inte djuren smiter när vi ha buren öppen. Råttorna har alltid haft det öppet och dom har aldrig rymt från den, inte ens när buren stod på golvet med typ 30 cm ner till marken. Däremot så har dom hoppat från sängen. Marsvinen är inte så smidiga att dom kan rymma över burkanten tror jag men det har aldrig hänt det heller. 
 
däremot bruka vi behöva stänga när folk kommer för att dom är rädda för dom^^ Men även för att vi inte vill att alla småkusiner bland annat ska stoppa in händerna och försöka ta dom. Dom kan faktistk bitas om dom känner sig hotade även om dom inte hoppar ur buren. Vet inte om det är normalt att man kan det eller om vi har väldigt lydiga djur bara.
Vi stänger bara när vi ska lägga oss för att visa att det är sovdags. Inte för jag vet om dom fattar det så men det är enda gången och så öppnar vi när det är frukost. Tänkte på det häromdagen faktiskt detta med att vi ha burarna öppna. Altlså när ingen är hemma skulle vi ju aldrig märka om dom smet. Vi hade inte sett det förrän vi kom hem. Man kan ju tycka att man borde stänga när vi inte har dom under uppsikt men hittills har det aldrig hänt.
 
Annars är det väldigt noga med att man ska stänga alla burar så ingen smiter. Har aldrig behövts här och det är jag glad över för då gör det inget om man glömmer stänga ;)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: