Spa & massage

Mamma och jag pratade innan om hur skönt det vore att åka på spa en dag. Det kostar bara så förbannat mycket så man har knappt råd till det, tråkigt. Men jag satt nyss och kollade lite vad det finns för några i närheten. Såklart har vi ju Kosta Boda Art Hotel, men kände att det kanske var för dyrt. Men det var ungefär samma priser som de andra jag hittade.
 
För ett tag sedan var det många som var på spa verkade det som. Några i Kosta några på Ronneby Brunn. Jag vill till Ronneby Brunn faktiskt. Dom hade mer behandlingar har jag för mej och tror att det var bättre priser. Men ska man tänka på bensin med så är det skit samma. Hade varit mysigt att bo över natten med men då blir det väldigt dyrt.
 
Tror vi har massage ställen i Växjö men det är inte samma sak. Det ska vara ett spa. Så vi får väl se ifall det bli något spa snart eller hur det blir. Har rätt ont i ryggen för jag sitter så illa så det vore skönt att mjuka upp den lite, även nacken. Var väldigt längesen jag fick masage av Robin nu. Känner att jag behöver det men han tycker det är tråkigt + att när han säger att han ska ge mej så blir han för trött och lovar mej dagen efter, fast det händer aldrig ändå. Ett tag var han skyldig mej 3 massage tillfällen för jag hade masserat honom.
 
Massage, bubbelpool och avkoppling. Ja tack!

Kommentera här: