Nya naglarna

Här kommer bild på dom nya naglarna. Ville inte ta när dom var nygjorda eller igår för jag kladdar alltid så himla mycket när jag målar naglarna. Fattar inte varför faktiskt men vet att jag inte är ensam om det:)
 
Är mest nöjd med handen som är mest vid med en svart nagel, tycker den blev bäst. Visste inte att jag skulle gilla det vita så mycket. Gillar inte vitt egentligen, i alla fall inte på mej. Då därför ville jag göra en med mer svart också för säkerhets skull. Nästa gång kanske det blir två lika dana händer istället :) Båda med fyra vita och en svart nagel.
 
Dåligt ljus i receptionen så blir inte så super bra. Och så fort jag tog på det genomskinliga lacket så blev det massa luftbubblor i det. Så där är det inte jättesnyggt direkt. Men brukar måla varje vecka ungefär så jag kan stå ut den tiden;) Dom är fortfarade lite kladdiga, men det är för att jag inte har orkat bry mej så super mycket. Den enda jag har gjort idag är kört ett pass Zumba och sen har jag legat i sängen hela dagen.
 
En som brukar vara med oss i stan när vi kör Zumba där kom och va med idag, super kul! Hon är den som liksom håller igång gruppen och peppar alla och skriker vid rätt tillfälle för att vi ska bli mer taggade. Hon är skit kul, underbar människa! Och på torsdag ska vi ta en fika sa vi. Jag jobbar måndag-onsdag så kunde inte tidigare. Skulle gjort det denna veckan men gick inte för fick hoppa in två nätter tidigare än planerat. Så ska se om Janeth kan följa med också, annars blir det bara vi två:) Syrran kan inte för hon jobbar och sen har vi sista gymnastiken denna terminen också. Lite sorgligt måste jag erkänna.
 

Kommentera här: