Lugn dag

Det har varit väldigt lugnt här för min del. Har läst 217 sidor i den sista delen av Pojken som kallades det. Pojken som överlevde heter den. Jag fick höra att dom två andra böckerna var sämre än den första, men jag håler inte med riktigt. Tycker dom två andra är mer intressanta för där får man veta mer vad som hände efter han blev fri. Sånt gillar jag. I andra boken handlade det mycket om när han var mindre, alltså första tiden som fri. Hans beteende var väldigt likt ett annat fosterbarn som jag kände. Han var efter i sin utveckling och i sitt beteende för han skrev att när han lekte på lekplatsen var de andra barnen mycket yngre än honom. Han hade super kul när han klättrade där, 12 eller 13 år gammal.
Och det här fosterbarnet jag kände var också väldigt sen i sin utveckling och var alltså många år yngre i sitt huvud och mot oss än denne egentligen var. Vill inte skriva för mycket så nämner inte könet heller. Detta barn jag kände har inte alls samma bakgrund som Dave Pelzer med misshandel och äta amoniak och allt vad det är. Men man vet inte vad som händer i andras hem och det är obehagligt att tänka att ens granne kanske misshandlar sitt/sina barn. Men hade det hänt detta barn jag kände hade det varit ute i tidningarna och överallt.
 
Men i alla fall. Har inte så mycket kvar i den boken, hoppas jag hinner läsa ut den denna veckan. Kanske ska jobba på söndag och då hinner jag läsa den då om det är lugnt. Väldigt intressanta böcker som sagt så vill fortsätta läsa. Men blir förbannad vissa gånger när hans mamma bara skäller och skriker och allt sånt och han bara står där utan att göra något. Jag är en sån som inte är tyst om någon hackar på mej eller säger vissa saker så därför blir jag arg när han inte gör motstånd. Men har man läst boken så fattar man ändå hans situation och varför han är tyst. Vill inte berätta allt om man har läst den så säger inte mer. Blir för långt inlägg också. Snart slutar jag och då blir det att åka till Robin. Min älskling fyller år i mon!
 
 

Kommentera här: