Godnatt!

Nu är jag riktigt trött! Sov en timme vid 4 innan men är ändå riktigt seg och trött. Det har varit en massa att göra varje dag nu, även om jag inte har jobbat. Men som sagt åkte vi till stan för syrran tatuerade sej vid 12 och sen fikade vi. Åkte hem runt 3 ungefär. Vid 6 åkte vi till mormor och åkte hem runt 22 tiden. Har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Har fixat i kalendern i mobilen och även bokat in några gympass. 
 
Måste ta tag i träningen. Magen mådde så mycket bättre och man kände sej fräshare och allt när jag höll igång med träning nästan varje dag. Har fått avboka alla pass denna veckan för har kommit annat i vägen. Men nu har jag bokat in 5 pass nästa vecka. Har pratat om att åka till Janeths stuga en dag nästa vecka och ska vi åka behöver jag avboka dom också den dagen. Har pass mån-tors. 
 
Förhoppningsvis kommer jag igång med det igen och hoppas dom håller på i sommar med så man har lite att göra:) I mon jobbar jag, är det soligt får jag väl sola lite innan jag åker också. Annars kan jag ju alltid ligga inne och läsa! Tar med mej boken med ifall det är lugnt.
 
Vi kör en bild till på Robin från studenten:)
 

Kommentera här: