Ville inte gå upp

Jag är som mamma. Klarar inte av att gå upp tidigt, det är omöjligt! Stälde fram klockan till 5.40 idag med och hoppade sminket. Känns skönt, men man ångrar sej alltid under dagen sen. Lite mascara kunde jag tagit, tar ju inte så lång tid. Men när man är så trött är det lång tid.
 
Tyvärr har jag nu kollat slut på season 6 av Big Bang så är lite deppig över det. Nu blir det att börja med Sex and the City istället. Hoppas att det är bra:) Gillade filmerna i alla fall!
 
Det är inte lika varmt här på jobbet idag som tur är. Ingen fläkt har jag men tog med mej en solfjäder jag fick av min bästis i mellanstadiet tror jag det var. Hon köpte till oss när hon var på Gran Canaria:) Ska ha med den när vi åker dit, eller köper jag en ny där. Som är blå..
 
Efter jobbet åker jag och syrran till Helsinborg! I mon blir det Eva Rydberg! :D Alltid velat se henne sen jag fattade vem hon var. Såg Arnbergs korsettfabrik som liten och sen har syrran och jag kollat varje år när det går på tv runt jul/nyår. Ska bli så kul! Dom ska göra sin version av Pang i bygget. Gillar den serien så tror det kommer bli kanon! Hoppas på fin väder bara.
 

Kommentera här: